Siirry sisältöön

Poliisi epäilee lukuisissa autoissa ”valmistevikaa” ja aikoo selvittää, mistä kysymys

Espoon poliisi epäilee tuoreessa tiedotteessa tänä armon vuonna 2014, että useissa automerkeissä on vilkkujen valmistevika. Poliisille on herännyt epäilys, että vilkku on jäänyt asentamatta useisiin eri automerkkeihin.

Poliisi kun ei tahdo millään uskoa, etteikö fiksu ajokokeen hyväksytysti suorittanut autoilija käyttäisi vilkkua tieliikennelain määräämällä tavalla, jos se mahdollisuus hänelle on annettu. Sen verran perustavaa laatua olevasta turvallisuusasiasta kun on kysymys.

Kysyttäessä auton maahantuojilta asiasta vastaavat kaikki vakaasti ja yhtäpitävästi, että kyllä vilkku aivan varmasti on autoon kuin autoon asennettu, eikä heille ole asiakkailta tullut valituksia vilkun puuttumisesta, kerrotaan poliisista.

Kumma juttu. Poliisi onkin päättänyt suorittaa tehostettua vilkkuvalvontaa päivien lyhetessä ja iltojen synkentyessä ja selvittää mistä ihmeestä on kysymys.

Vilkku2-12-RK

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.