Siirry sisältöön

Robert’s Coffee: Työntekijä oikealla asialla puolustaessaan vammaista

Eilen tiistaina uutisoitiin, että Facebookissa leviää päivitys sunnuntaina 7.9. Hyvinkään kauppakeskus Willassa sijaitsevassa Robert’s Coffeessa sattuneesta välikohtauksesta, jossa nähtiin ja kuultiin vammaisen henkistä kiusaamista toisen asiakkaan toimesta.

Henkilökunnan edustaja puuttui tilanteeseen ja joutui lopuksi pyytämään kiusaavaa asiakasta poistumaan kahvilasta. Yrityksen toimitusjohtaja Toni Immonen korostaa, että työntekijä on ollut oikealla asialla puolustaessaan vammaista.

Yrityksen ohjeistuksen mukaan asiattomat ja asiattomasti käyttäytyvät henkilöt voidaan poistaa yrityksen tiloista.

Immonen pahoittelee työntekijän asiatonta kielenkäyttöä, joka ylitti toiminnallaan yrityksen yleisen ohjeistuksen ja kertoo, että jatkossa he tulevat aiempaa enemmän paneutumaan poikkeavien asiakaspalvelutilanteiden ohjeistukseen ja hallinnointiin.

Vammaista asiakasta haukkuva asiakas sai kuitenkin kokeneen asiakaspalvelijan pois tolaltaan, jolloin hän pyysi asiakasta poistumaan kahvilasta asiattomin sanoin.

Toimitusjohtaja Immonen on käynyt kyseisen työntekijän ja hänen esimiehensä kanssa tilanteen läpi. Muihin toimenpiteisiin ei ryhdytä.

roberts

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.