Valokuva naurattaa netissä – Tämä vauva syntyi rokkaamaan!

Japanilainen tuore isä Nao Hazuki jakoi Twitterissä eilen maanantaina kuvan, joka on aiheuttanut paljon huvittuneisuutta netissä.

Kuvassa vastasyntynyt tytär tekee kameralla pirunsarvi-merkin kummallakin kädellään. Omena ei ole tippunut kauas hevipuusta, sillä Hazuki on osakalaisen Grollschwert-metallibändin laulaja.

Pirunsarvi-käsimerkki on heavymusiikin kuuntelijoiden suosima tervehdys ja Texasin yliopiston jalkapallojoukkueen kannatusmerkki. Käsimerkki yleistyi 1970-luvulla laulaja Ronnie James Dion alettua käyttää sitä esiintyessään Black Sabbathin kanssa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa