Siirry sisältöön

”Kauhukuvat alkoivat jyllätä mielessä” – Poliisikoira-Manu löysi kadonneen 9-vuotiaan

Kirkkonummelta tuli syyskuisena iltana hätäkeskukseen puhelu hätääntyneiltä vanhemmilta, jotka olivat omatoimisesti illan aikana etsineet 9-vuotiasta Konstaa pihoilta ja puistoista tuloksetta.

Epätoivo alkoi kasvaa ja kauhukuvat jyllätä mielessä, kerrotaan poliisista.

Alkoi olla myös kylmä, joten keskiyön lähestyessä apuun hälytettiin koirapartio. Konsta oli ollut kahden muun pojan kanssa syvällä metsässä iltapäivällä. Yksi mukana olleista pojista, Hermanni, herätettiin.

Sankari

Hermannin mukaan pojat olivat iltapäivällä kulkeneet lähelle Jorvaksen käytöstä poistettua myllyä ja heidän tultuaan hiekkatielle oli jo väsynyt Konsta ilmoittanut menevänsä samaa metsäreittiä takasin. Konsta eksyi paluumatkalla ja jäi loppujen lopuksi neuvokkaasti paikoilleen avaralle kalliolle odottamaan apua.

Koirapartio lähti Hermannin osoittamasta paikasta metsään lämpötilan jo ollessa reilusti alle kymmenen astetta. Poliisikoira Manun otti vainun ja jo hetken perästä Konsta vastasi huutoon. Kylmettynyt mutta reipas poika kannettiin reppuselässä vanhempien luokse.

Kiitos Manun, Manun partion ja Hermannin löydettiin Konsta nopeasti ja hyväkuntoisena hän pääsi tarkastuksen jälkeen kotiin. Tapahtumaa juhlittiin Kirkkonummen poliisilaitoksella 30.9.

Pojat+ja+pelastajat

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.