Siirry sisältöön

Kerjäläinen paljastui huijariksi – Poistui paikalta uudella autolla

Kerjäläinen paljastui huijariksi videoita julkaistaan aikaajoin. New Yorkissa tv-kuvausryhmä tapasi heikosti kyynärsauvojen varassa liikkuvan, joka olikin hyvinvoivan näköinen ja trendikkäästi pukeutuva nuori nainen.

Nyt Yhdysvalloissa kadunkulmassa kerjänneelle iäkkäälle naiselle rahaa antanut mies näki kerjänneen 78-vuotiaan lesken vuoden 2013 Fiatin ratissa.

Naisen kyltissä oli lukenut, että hän on leski ja kaipaa almuja ruokaan. Mies ihmetteli, että miten kodittomalla on muka varaa ostaa niin hieno ajoneuvo? Pian paikalle saapui myös toinen huijauksen uhriksi joutunut henkilö, ja tilanteesta on julkaistu video nettiin.

video-undefined-21E3561700000578-4_636x358

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.