Leskimies lounasti vaimonsa valokuvan kanssa – Lue todella koskettava tarina

Netissä leviää hurjaa vauhtia amerikkalaisessa In-N-Out -ravintolassa otettu kuva vanhasta miehestä, joka ruokaili edesmenneen vaimonsa kuvan kanssa. Tapaukseen liittyy koskettava tarina.

Kuvan ottanut Reddit-käyttäjä ajatteli piristää miestä juttelemalla hänelle. Pariskunta oli tavannut 17-vuotiaina, mutta nuori mies lähti sotaan ja tytön perhe muutti. Mies palasi sodasta, eikä deittaillut ketään muuta kymmeneen vuoteen. Ihmiset pitivät odotetusti häntä hulluna, mutta mies vastasi heille olevansa hullu – hulluna rakkaudesta.”

Kerran matkallaan Kaliforniassa mies piipahti parturissa, kertoi tarinansa ja näytti kuvan parturille. Parturi meni puhelimeen ja kutsui tyttönsä paikalle. Mies kosi lopulta löytämäänsä naista välittömästi.

Olimme naimisissa 55-vuotta, kunnes nainen kuoli viisi vuotta sitten. Juhlin edelleen vaimoni syntymäpäiviä ja meidän hääpäivää, mies kertoo.

Mies vie vaimonsa kuvan joka paikkaan ja suutelee sitä hyvänyöntoivotukseksi. Hän kertoo olevansa todella rikas mies. Ei rahasta mutta rakkaudesta. Heillä ei kuulemma koskaan ollut riitoja, mutta paljon keskusteluja.

Muista, että ihmiset ovat kuin kynttilöitä. Minä hetkenä tahansa tuuli voi puhaltaa ne sammuksiin, joten kannattaa nauttia valosta, kun teillä on se. Kertokaa tyttöystävällenne tai vaimollenne joka päivä, että rakastatte häntä. Voi olla, että piristätte heidän päiväänsä, mutta voitte yllättyä, kuinka he piristävätkin teidän päiväänne.

Pietari

Vastaa