Siirry sisältöön

Nigerialaishuijari sai hervottoman vastaiskun

Nigerialaiskirje on petos, jolla pyritään keräämään rahaa useimmiten Euroopassa, Australiassa tai Pohjois-Amerikassa asuvilta sijoittajilta.

Harva on koskaan vastannut lähetettyyn nigerialaishuijaukseen. Verkossa leviää nyt tekstiviestikeskustelu, joka sai alkunsa perinteisestä huijausviestistä. Vastaanottaja piti pitkän keskustelun verran esittäen automaattista nettivastaajaa.

tekstiviesti01102014

3 thoughts on “Nigerialaishuijari sai hervottoman vastaiskun

 1. IyawoAjoke

  Hei. On tosi harmi, että nämä nigerialaishuijaukset leimaavat kaikki nigerialaiset huijareiksi - ainakin joidenkin mielestä. Kaikki nigerialaiset eivät tosiaankaan ole huijareita. Huijareita on kaikissa kansallisuuksissa ja nigerialaisissa on ihan yhtä paljon kaikenlaisia ihmisiä - sekä hyviä että huonoja - kuin muissakin kansallisuuksissa.

  Vastaa
  1. Tilastotiede

   Jos ajatellaan prosenttuaalisesti niin kyllä Nigerialaiset ovat kaikki huijareita esim. verrattuna syntyperäiseen Pohjois-Eurooppalaiseen.
   Lainaus "Huijareita on kaikissa kansallisuuksissa ja nigerialaisissa on ihan yhtä paljon kaikenlaisia ihmisiä – sekä hyviä että huonoja – kuin muissakin kansallisuuksissa." Tämä ei pidä missään muualla kuin sinun fantasia maassasi paikkaansa. Voi tarkistaa asian helposti viettämällä hetken esim. hakukone googlen kanssa.

   Vastaa
 2. Sanna

  Leimataanhan kaikki mustalaisetkin.....ja ruotsalaiset. Ja virolaiset. Listaa vois jatkaa loputtomiin. Ikävä (?) totuus vaan on se että leimaaminen helpottaa aivotyöskentelyä ja jokainen ihminen sen tekee jopa huomaamattaan. Onhan suomalaisetkin leimattu muualla maailmassa, niin ei aleta puolustelemaan muu-maalaisia kun omakin kansa on lihavia ja juoppoja täynnä 🙂

  Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.