Siirry sisältöön

Poliisi julkaisi kuvan takakontista – ”Melkoinen lasti alkomahoolia”

Helsingin poliisilaitos on julkaissut Twitterissä ja Facebookissa kuvamateriaalia, joka liittyy Tullin ja Rajavartiolaitoksen kanssa Viron viinarallia koskevaan valvontaan. Satamissa viinarallia valvotaanseuraavan kahden viikon ajan.

Satamaan saapui taas laivalastillinen hilpeitä matkalaisia ja mukana myös melkoinen lasti alkomahoolia. Löytyipä joukosta piilopullojakin, poliisi kirjoittaa Facebookissa.

Kaikki tämä liittyy nyt meneillään olevaan Omaan käyttöön -kampanjaan, jonka keulakuvana on Krista Kososen Putous-hahmo Kristoffer Taxfree. Vieraile siis osoitteessa www.taxfreevisa.fi ja tiedät kuinka paljon saat tulilientä oikein tuoda.

10659088_705583096189894_1758613212045345693_o

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.