Sunny Car Centerin rahat huijareille – Tilanne huvittaa netissä

Hämeenlinnan Kirstulaan moottoritien ja rautatien väliselle alueelle suunnitteilla olleen autotavaratalon piti tuoda uusia työpaikkoja 600–800. Alustavan arvion mukaan Euroopan suurimman autokaupan kokonaiskustannukset piti olla noin 100 miljoonaa euroa.

Sunny Car Centerin 8,4 miljoonan euron tonttikauppa kuitenkin purkautui, koska yhtiö ei maksanut kaupungille sovittua maksua viimeisimpään määräaikaan mennessä. Hankkeelle löytyneet ulkomaiset sijoittajat olivat ilmeisesti nigerialaiskirjehuijareita.

Sunny Car Center projekti naurattaa netissä monia, eikä mikään ihme. Tampereen Keskustorilla eräs nuori mies keräsi lahjoitusrahaa Sunnu Car Centerin hyväksi.

Julkaisu käyttäjältä Tuomas Oksanen.

Netiautossa puolestaan yksityinen Subarun myyjä on kuvannut autonsa Sunny Car Centerin tontilla ja lupailee tässä olevan ensimmäiset kaupat kyseisellä paikalla. Mies ottaa mieluusti ennakkomaksuja autosta, jonka hanskalokerossa on sovittaessa Afrikan valuuttaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa