Siirry sisältöön

Tuntematon mies hyökkäsi McDonaldsissa asioineen kimppuun

Helsingissä kauppakeskus Itiksen McDonalds- ravintolassa lauantaina 4.10.2014 klo 18.05 mies pahoinpiteli useita ihmisiä. Epäilty otettiin kiinni kauppakeskuksen vartijoiden toimesta.

Mies myönsi poliisipartiolle lyöneensä hänelle entuudestaan tuntematonta miestä nyrkillä. Hän ei osannut kertoa lyömiselle mitään syytä ja hän kertoi, että hänellä on taipumus olla päihtyneenä aggressiivinen.

Asianomistaja kertoi partiolle olleensa normaalisti asioimassa McDonaldsissa. Hänelle entuudestaan tuntematon mies oli käynyt yllättäen hänen kimppuunsa ja repinyt häntä hiuksista, tönäissyt ja lyönyt nyrkillä kasvoihin useita kertoja.

Asianomistajan vasemmassa silmässä ja otsassa vasemmalla puolella oli havaittavissa turvotusta ja mustelmaa. Myös paikalla ollut todistaja kertoi, että lyöminen oli tapahtunut yllättäen ilman mitään syytä. 
 
29-vuotias epäilty mies otettiin kiinni ja hänet toimitettiin poliisin tiloihin. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.
 
mc

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.