Movember-kampanja ihmetytti Los Angelesin kaduilla

Los Angelesin kaduilla toteutettiin huvittava Movember-kampanja, joka osoittautui hyvin tuottoisaksi. Kadulla kulkeville miehille tarjottiin ilmaisia kivestarkastuksia.

Hoitajaksi pukeutuneen naisen tekemä kivestarkastus ei riittänyt huokuttelemaan miehiä, mutta heidän puolestaan tehtävä lahjoitus tärkeän asian eteen muutti mielen.

Jokaisesta tarkastuksesta lahjoitettiin 100 dollaria organisaatiolle, joka kerää varoja kivessyövän tutkimiseen ja hoitamiseen. Lisäksi lahjoittajat olivat suostuneet tekemään lisälahjoituksia organisaatiolle ja joka kerta, kun video katsotaan netissä 100.000 kertaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa