Antaisitko kodittoman varastaa ruokaa? – Koskettava tulos testissä

Ruotsissa eräässä McDonald’sissa kaverukset Vlad ja Daniel tekivät kokeilun ja kuvasivat ihmisten reaktioita videolle. Videolla siististi pukeutunut mies ostaa aterian ja pyytää viereisen pöydän seuruetta katsomaan sitä, kun hän käy vessassa.

Sillä aikaa paikalle tulee toinen kodittomaksi pukeutunut mies, joka yrittää varastaa ruuan. Mies kertoo olevansa todella nälissään ja anelee pöytään jäänyttä ruokaa. Ihmiset reagoivat tähän vaihtelevasti. Osa reagoi jopa väkivaltaisesti, kun taas osa ostaa miehelle oman aterian tai antaa omastaan.

Would-You-Help-A-Homeless-In-Need-Social-Experiment

Antaisitko kodittoman varastaa ruokaa? – Koskettava tulos testissä

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun