Asiakaspalvelija suuttui – Laskuja alkoi tulla Perhe Persereiän nimellä

Amerikkalaiset Ricardo ja Lisa Brown halusivat säästää rahaa jostain, joten he päättivät peruuttaa osan netti- ja kaapelipalveluja tarjoavan Comcastilta tilatuista palveluista.Mirror-lehden mukaan Lisa soitti asiakaspalveluun ja kertoi haluavansa irtisanoa palveluita. Naisen puhelu yhdistettiin saman tien toiselle työntekijälle.

Asiakaspalvelija yritti tuloksetta myydä hänelle uutta pakettia peruutetun tilalle. Hän ei tykännyt kieltäytymisestä ja teki asiakasrekisteriin “pikku” muutoksen.

Seuraavan laskun yhteydessä muutos selvisi, kun vastaanottajana komeili ”Persereikä Brown”. Lisa kertoo, ettei hän ollut edes tyly puhelimessa.

Yrityksestä on sittemmin pahoiteltu tapausta, mutta nimimuutosta ei ole vieläkään saatu hoidettua.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa