Autoilija ajeli väärään suuntaan – Rekkamieheltä hieno teko

Jyväskylän Vaajakoskelta 4-tieltä tiistaina 24.2 noin klo 23 tuli kansalaisilta hätäkeskukseen kymmenkunta yhteydenottoa, kun henkilöauto ajoi vastaantulijoiden kaistoja pitkin.

Raskaan ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja oli onnistunut pysäyttämään autoilijan Ristonmaan kohdalla Rantaväylällä ja sai tämän jatkamaan matkaansa asianmukaista kaistaa pitkin Vaajakosken suuntaan.Sisä-Suomen poliisilaitoksen poliisipartio tapasi autoilijan myöhemmin. Kohtalaisesta liikenteestä ja tien märkyydestä huolimatta vakavempia vaaratilanteita ei aiheutunut.

Tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa