Poliisi varoittaa: Älä lähesty tätä autoa

Huittisten keskustassa ryöstettiin kauppa heti klo 8.00 jälkeen kaasusumuttimella uhkaamalla, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos.Mies oli oli saanut kaupan kassoista vähäisen summan rahaa. Hän oli sumuttanut kaupassa ollutta asiakasta kaasuaseella. Asiakkaalle ei aiheutunut vakavia vammoja.

Liikkeestä poistuessaan mies oli edelleen kaasuaseella uhkaamalla ottanut käyttöönsä pihalla tankkaamassa olleen miehen auton ja poistunut sillä paikalta.

Poliisi pyytää havaintoja valkoisesta vuoden 1998 Mercedes benz 220 sedanista. Havainnot pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen numeroon 112. Ajoneuvoa ei saa lähestyä eikä kuljettajaa saa yrittää ottaa kiinni.

Poliisi on tunnistanut epäillyn ja hänellä on merkittävä rikoshistoria.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa