Mies löytyi hukkuneena avannosta

Pielaveden Haapakoskella huolestuneet naapurit ilmoittivat hätäkeskukseen naapuristaan, josta eivät olleet kuulleet muutamaan päivään.Naapurien tarkastellessa miehen tavanomaisia kulkureittejä kalapyydyksilleen, havaitsivat he Pielaveden Sammalisenselällä, Honkasaarten vierellä n. 300 m:n päässä rannasta isohkon avannon, jonka reunalla oli ollut rukkanen.

Mies oli normaalisti kulkenut pyydyksilleen potkukelkalla.

Paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen yksiköt, jotka joutuivat menemään kohteeseen jäiden heikkouden vuoksi hydrokopterilla. Sukeltajat löysivät avannon kohdalta miehen hukkuneena sekä hänen käyttämänsä potkukelkan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa