Ravintolassa odotti poliisia järkyttävä näky – Myi asiakkaille ihmislihaa

Nigerian Anambrassa sijaitsevan hotellin ravintolan toiminta on järkyttänyt ympäri maailmaa. Paikalliset asukkaat olivat varmoja, että ravintolan keittiössä puuhataan jotain epäilyttävää.Aina kun menin torille, huomasin, että hotellin luona oli meneillään jotakin kummallista. Epäsiististi pukeutuneet henkilöt, jotka vaikuttivat oudoilta, ravasivat sisään ja ulos hotellista. Se oli epäilyttävää, yksi asukas sanoi, The Daily Mailin mukaan.

Paikallisten asukkaiden epäilyt johtivat poliisiratsiaan ravintolassa, jonka takahuoneesta tehtiin todella järkyttävä löytö. Poliisi löysi nimittäin muovipusseihin pakattuja, verta vuotavia ihmispäitä.

Poliisi epäileekin, että ravintolan asiakkaille syötettiin ihmislihaa heidän tietämättään. Ravintola on nyt suljettu ja kymmenen ihmistä on pidätetty asiaan liittyen.

Lisäksi ravintolasta löydettiin aseita ja kranaatteja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa