Liikennevirasto voimaton: Joku maalaa kiviä punaisiksi tien varrella

Helsingin ja Kotkan välille E18-tien varteen Pyhtään kohdalle on alkanut ilmestyä alkukesän aikana punaiseksi maalattuja kiviä, uutisoi YLE.Liikennevirasto on poistanut osan kivistä, koska ne ovat riski liikenneturvallisuudelle. Loppujen kivien kanssa Liikennevirasto on voimaton, sillä ne sijaitsevat tiealueen ulkopuolella.

Autoilijat kiinnittävät niihin helposti huomiota, jolloin liikenneturvallisuus voi vaarantua. Riski on iso aina, kun ajaessa kiinnittää huomiota muuhun, sanoo projektijohtaja Jukka Hietaniemi Liikennevirastosta.

Kivien maalaajasta ei ole tietoa. Asia on yhdistetty yrittäjä Timo Periin, koska hän rakensi viime syksynä E18-tien varteen palmumetsän.

En voi tunnustaa, että minulla olisi niiden kanssa mitään tekemistä. Punainen väri voi liittyä Pyhtään kunnan omaan väriin. Tai sitten rakkauteen ja intohimoon, kuka tietää, Peri miettii.

Liikennevirasto voimaton: Joku maalaa kiviä punaisiksi tien varrella
Siirry sivun alkuun