Miesjoukko hakkasi pyörätuolilla liikkuneen

Kaarinan Saaristo Open -tapahtuma-alueen ulkopuolella lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello yhden aikaan ryöstettiin parikymppinen pyörätuolilla liikkunut mies.

Uhri oli yksin odottamassa taksia, kun paikalle oli tullut neljä ulkomaalaisen näköistä miestä. Miehet olivat kaataneet pyörätuolissa olleen miehen maahan ja napanneet itselleen uhrin matkapuhelimen.

Miehet olivat myös lyöneet uhria useita kertoja nyrkeillä kasvoihin. Samalla he olivat yrittäneet ottaa lompakkoa uhrin housujen taskusta siinä kuitenkaan onnistumatta, koska pyörätuolin turvavyö oli tiukasti taskun päällä.

Lopulta tekijät juoksivat pois paikalta. Paikalle tullut sivullinen auttoi uhrin takaisin pyörätuoliin. Uhrille tuli ruhjevammoja kasvoihin.

Kaikki neljä miestä olivat parrakkaita ja mustatukkaisia, iältään vähän yli 20 -vuotiaita. Kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Kaarinan poliisiasemalle numeroon 02 95 444 767.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa