Mitä ihmettä? – Humalainen lammasvaras pakeni mopolla juhannusyönä

Lopella juhannusyönä talon isäntä heräsi aamulla erikoiseen näkyyn, kun mies ajoi crossimopolla lammas sylissään. Mies kuitenkin kaatui talon kohdalla ja lammas pääsi karkuun.Mies pakeni äkkiä paikalta, mutta korvamerkitty lammas jäi talon pihaan aamuun odottamaan omistajan selviämistä. Lammas on todennäköisesti anastettu lähistöltä.

Lampaan isäntä kun heräilee juhannuksen vietosta, niin huomaa varmaan, että yksi puuttuu joukosta. Lammas löytyy kuitenkin terveenä naapurista, sanoo YLElle ylikonstaapeli Antti Reijula Hämeen poliisista.

Lammasvarkaan henkilöllisyys on todennäköisesti poliisin tiedossa.

blacksheep

Mitä ihmettä? – Humalainen lammasvaras pakeni mopolla juhannusyönä

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun