Kolme nuorta katosi – Soita 112 jos näet

Lapin poliisilaitos pyytää yleisöltä havaintoja kolmesta alaikäisestä nuoresta, jotka ovat jättäneet palaamatta asuinpaikkoihinsa.Hetan ja Muonion alueella liikkunut 17-vuotias Joni Santamäki on ollut tavoittamattomissa 19. kesäkuuta. Santamäki on noin 180cm pitkä ja hoikkavartaloinen, hiukset ovat tummat, kihartavat ja pitkähköt. Hän pukeutuu löysiin farkkuihin ja huppareihin.

17-vuotias Jarkko Nevala on jättänyt palaamatta asuinpaikkaansa 19. kesäkuuta. Katoamishetkellä kaljupäisen Nevalan hiukset ovat nyt jo mahdollisesti kasvaneet. Noin 175–180-senttinen Nevala pukeutuu yleensä tummiin huppareihin ja pitää huppua päässään. Hänen toisessa korvassaan on lävistys ja toisessa korvassa pieni kultainen koru.

17-vuotias Paula Räisänen on jättänyt palaamatta asuinpaikkaansa keskiviikkona kello 17. Hän liikkuu todennäköisesti Kemijärven alueella. Räisänen on noin 175 cm pitkä ja hoikka. Hänellä on tummat, pitkät ja paksut hiukset, jotka viimeksi tavattaessa olivat myös kiharretut. Hän on oli poistuessaan pukeutunut mustiin, tiukkoihin housuihin ja mustaan toppiin. Räisäsellä on luultavasti mukanaan iso mustavalkoinen käsilaukku ja musta takki.

Kaikki havainnot nuorista voi ilmoittaa hätäkeskukseen, numeroon 112.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa