Miehen hengenvaarallinen harrastus piinaa pelastuslaitosta

Turun Läntisellä Pitkälläkadulla torstain ja perjantain välisenä yönä jäteauton kuljettaja koki järkyttävän yllätyksen, kun li tyhjentänyt astiat tavalliseen tapaan jäteautonsa säiliöön.Turun Sanomien mukaan kuljettajan lähdettyä liikkeelle hän näki jätetilaa kuvanneesta valvontakamerasta, että roskapussissa liikkui joku tai jokin.

Jätesäiliössä oli keski-ikäinen mies, joka oli ollut todennäköisesti nukkumassa tyhjennetyssä jäteastiassa. Pelastuslaitos kävi auttamassa nyrjähdysvammoja saaneen miehen autosta pois.

Tämä on valitettava juttu. Sama kaveri on jouduttu pelastamaan kevään aikana useammastakin roskasäiliöstä. Pari kertaa hän on joutunut myös jäteauton kyytiin, Turun pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Marko Ahtikivi kertoo Ilta-Sanomille.

Ahtikiven mukaan mies on pelastettu jo kahdeksan kertaa kevään ja alkukesän aikana.

Pietari

Vastaa