Pariskunnan ajelu päättyi surkeasti – Ensin loppui polttoaine, sitten varastettiin vesijetti

Puumalassa pariskunta oli ollut sunnuntai-iltana ajelemassa vesijetillä Saimaalla, kun vesijetistä oli loppunut polttoaine.Pariskunta oli melonut läheiseen rantaan ja kiinnittänyt ketjulla vesijetin Luukkolantien varrella sijaitsevan vedenotto paikalla olevaan puuhun.

Seuraavana päivänä pariskunta oli kello 12.30 mennyt hakemaan vesijettiä edellä mainitusta paikasta, jolloin SeaDoo RXP merkkinen M29129 rekisterinumerolla oleva vesijetti oli anastettu.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja kyseisen vesijetin anastukseen liittyen numeroon 0295415232 tai sähköpostilla vihjeet.itä-suomi@poliisi.fi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa