Poliisi etsi vaarallista ampujaa – Löysi lätkäporukan

Porin Kyläsaaren kaupunginosaan hälytettiin lauantai-iltana poliisi, kun hätäkeskukseen ilmoittajan mukaan omakotitalon pihalta kuului laukauksia.Poliisi saapui paikalle raskaassa varustuksessa, luotiliivit ja kypärät päällä. Omakotitalon takapihalta löydettiin kuitenkin nuorten miesten kaveriporukka, joka oli laukonut talon takapihan jääkiekkomaaliin kilpaa.

Kaveriporukka laukoi kiekkoja alumiiniseen levyyn, joka toimi ”maalivahtina”. Kun kiekko napsahti levyyn, kuului kova ääni, jota joku oli luullut aseeksi.

Poliisi varmisti, etteivät laukaukset ole vaarallisia ampumalla myös itse muutaman vedon kohti alumiinimaalivahtia.

2

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa