Poliisina esiintyvä urkkii pankkikortin tunnuslukuja

Poliisina esiintyvä henkilö on urkkinut puhelimitse pankkikorttien tunnuslukuja Itä-Suomen alueella. Tekijä on anastanut lompakkoja muun muassa kauppaliikkeissä ja asunnoissa.Anastuksen jälkeen tekijä on soittanut pankkikortin haltijalle ja esiintynyt poliisina. Hän on vaatinut saada pankkikortin tunnusluvun jotta poliisi voisi tutkia asiaa. Monesti ihmiset ovat vasta tässä vaiheessa havainneet että heiltä on kadonnut omaisutta.

Poliisi muistuttaa jälleen kerran, että mitään tunnuslukuja ei pidä antaa puhelimitse, ei edes poliisille. Lisäksi poliisi muistuttaa pitämään asuntojen ovet aina lukittuna, myös maaseudulla.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa