Poliisi: ”Älkää myykö viemärinavausainetta nuorille”

Eräs kauppias kielsi putkenavaajan myynnin alle 15-vuotiaille, koska nuoriso räjäyttelee niistä itse valmistamia pommeja.Parhaillaan poliisi selvittelee Muuramen Nisulanmäen koulun räjähdyksiä. Vanhempi konstaapeli Jouko Meriläinen kertoo, että itse tehdyt pommit ovat erityisen vaarallisia.

Jos nuori henkilö tulee ostamaan ainetta, kannattaisi kieltäytyä myymästä. Vanhemmat voivat ostaa viemärinavausaineen itse, jos sellaista kotona tarvitaan. Selkeää kieltoa myymiselle ei kuitenkaan ole, Meriläinen kertoo Keskisuomalaiselle.

poliisi_etu1006MN_820_uu

Poliisi: ”Älkää myykö viemärinavausainetta nuorille”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun