Burger Kingin yllätysveto – Tätä ei ole missään muualla

Helsingin Mannerheimintien BURGER KING® -ravintolaan avataan pikkujoulukauden alkuun maailman ensimmäinen pikaruokaravintolan yhteydessä toimiva sauna.WHOPPER®, olut ja sauna kuuluvat Suomessa yhteen. Näistä kaksi ensimmäistä ravintoloissamme on jo tarjolla, ja nyt rakennamme saunan, kertoo Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman.

Loka-marraskuussa avattavan pikaruokasaunan suunnittelusta vastaa julkisuudestakin tuttu sisustussuunnittelija Teuvo Loman.

Saunasta tulee viihtyisä, toimiva ja BURGER KING® -brändin näköinen. Sisustuksessa tullaan mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään BURGER KING® -ravintoloista tuttuja elementtejä ja värimaailmaa, Loman visioi.

Yksityiskäyttöön vuokrattavan 15 hengen saunan, pukuhuoneen ja kabinetin käsittävä kokonaisuus soveltuu niin kokouksiin kuin rennompiin illanistujaisiinkin. Tarjoilut tilaisuuksiin hoituvat luonnollisesti BURGER KING® -ravintolan valikoimasta.

Viihtyisyyttä ja tunnelmaa saunatilaan tuovat laadukkaat äänentoistolaitteet sekä Playstation 4. Tilassa on mahdollista myös pitää kokouksia.

Sauna tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen asiakkaillemme. Tarkoitus ei kuitenkaan ole laajentaa saunabisnekseen, vaan kyseessä on yksittäinen sauna Mannerheimintien ravintolamme yhteydessä, kertoo BURGER KING® -ravintoloiden Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Pikaruokasaunaa on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön 7.11. lähtien. Saunan lisäksi 15 hengen saunatilaan kuuluu pesuhuone, pukuhuone, wc ja medialounge.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/1829765018578363/posts/516738025148374/” width=”550″/]

burger_king1

Burger Kingin yllätysveto – Tätä ei ole missään muualla

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun