Olut varkaiden selkeä ykköskohde kaupoissa – ”Härskeimmät vievät repullisen kerrallaan”

Varkailla on selkeä ykköskohde ruokakaupoissa. K-supermarket Hollolan kauppias Antti Siira kertoo Etelä-Suomen Sanomissa, että härskeimmät vievät repullisen olutta kerrallaan.Joka viikko lähtee jotakin, ihan laidasta laitaan, mutta kyllä ne panimotuotteet ovat suosituimpia. Niiden lisäksi viedään paljon meikkejä, koruja, arvokkaampia kemikaliotuotteita arvokkaimpia lihoja.

K-supermarket Hollolasssa on käytetään vartijoita säännöllisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Varkauksia tapahtuu silti valitettavan paljon.

Siiran mukaan yksi erikoisimmista varastetuista tavaroista on hänen urallaan ollut Nescafén pikakahvi.

Kahdessa edellisessä kaupassa joutui siirtämään ne tiskin taakse. Parhaimmillaan niitä vietiin toistasataa pussia kerrallaan. Se on isoin määrä, mikä on koskaan lähtenyt.

2

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa