Poika ajoi mopolla hevosnaamari päässä koulun ruokalaan sisään

Jämsässä Paunun koulussa ysiluokkalainen 15-vuotias poika järjesti erikoisen tempauksen vappuaattona. Poika ajoi Suzuki PV -mopolla kouluun sisälle, koska osoitti mieltä, kun koulu oli kieltänyt vesi-ilmapallojen ja muiden temppujen tekemisen.Ilta-Sanomien mukaan poika ajoi mopolla käytävää pitkin ruokalaan, jossa noin sata oppilasta oli parhaillaan syömässä. Ruokailua valvomassa ollut miesopettaja pysäytti hevosnaamariin pukeutuneen pojan.

Rehtori arvelee pojan vain halunneen jäädä ”historian kirjoihin hyväntahtoisella tempauksella.” Poika kertoo, ettei tekonsa vuoksi päässyt mukaan luokkaretkelle.

Poliisi katsoi pojan syyllistyneen sekä ilkivaltaan että liikennerikkomukseen. Pojalle määrättiin 12 päiväsakkoa. Maksettavaa tuli 72 euroa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa