Big Mac -hampurilainen sai fanituotteita - Pietar.in
Siirry sisältöön

Big Mac -hampurilainen sai fanituotteita

McDonald’sin Big Mac -valikoima täydentyy Chicken Big Mac -hampurilaisella. Samalla yhtiö avasi Big Mac -verkkokaupan, jossa myydään fanituotteita klassikkohampurilaisen ystäville.Jatkossa voi pukea niin itsensä kuin koiransa Big Mac -kuosiin ja sisustaa vaikka kotinsa Big Mac -tapetilla. Big Mac -verkkokaupassa voi klikata ostoskoriin esimerkiksi Big Mac -urheilukerraston, -sadetakin tai -shortsit. Hampurilaiskuosin saa myös vuodevaatteisiin ja makuupussiin.

Myös koiran voi pukea Big Mac -kuosiin, sillä verkkokaupassa myydään koiran takkeja kolmessa eri koossa. Huomenna Helsingin keskustassa voikin bongata koiria, joilla on päällään Big Mac -sadetakit, vinkkaa McDonald’sin markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad.

ada7820f584a3e36_800x800ar

938d20de6732d383_800x800ar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a