Huuto.net täyttyy elektroniikasta ja ei-toivotuista joululahjoista - Pietar.in
Siirry sisältöön

Huuto.net täyttyy elektroniikasta ja ei-toivotuista joululahjoista

Sähköisillä kauppapaikoilla vanhat kännykkämallit, kamerat ja pelikonsolit vaihtavat vilkkaasti omistajaa joulun jälkeen.Joulun välipäivät ja tammikuu ovat kävijöiden ja solmittujen kauppojen määrillä mitattuna vuoden vilkkaimpia kaupankäyntijaksoja, Huuto.netin business manager Heikki Lempinen, kertoo Ilta-Sanomille.

Joulun jälkeen myyntiin on tullut myös ei-toivottuja joululahjoja. Paljon luistimia ja laskettelutarvikkeita tulee myös, sillä ihmiset ovat uutena vuotena luvanneet aloittaa uuden elämän ja parantaa elintapojaan. Vanhat laitetaan kierrätykseen.

Tori.fi:n toimitusjohtaja Jussi Lystimäki kertoo, että uusia vaatteita tulee nykyisin harvemmin tarjolle, koska pukinkonttiin hankitaan lahjoja, joita saaja varmasti tarvitsee.

600-nokia-lumia-920-yellow-portrait

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a