Valeputkimies vienyt vanhusten rahoja

Akaan alueella putkimieheksi esittäytynyt henkilö on päässyt vanhempien ihmisten asuntoihin tarkastamaan väittämäänsä putkistovuotoa ja varastanut asunnossa ollessaan asukkaan rahat.Valeputkimiehellä on ollut mukanaan putkien korjaamiseen liittyviä työkaluja, mutta osaaminen muuhun kuin varastamiseen on puuttunut.

Poliisi muistuttaa, että kiinteistöjen eli asuntojen sisällä olevat vesivuodot eivät kuulu vesiyhtiöille, eikä ulkopuolinen putkimies saavu siten asuntoon muutoin kuin asukkaan tai asunnon omistajan itse pyytämänä. Vierasta ja kutsumatonta henkilöä ei tule päästää asuntoon sisälle.

Akuuteissa tilanteissa, henkilön ollessa ovella, suositellaan soittamaan hätänumeroon 112.

Aiemmin tapahtuneista rikoksista tai niihin liittyvistä vihjeistä tulee ottaa yhteys Valkeakosken poliisiasemalle tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Pietari

Vastaa