Nuori mies rakensi oman ilotulitteen – Sai vakavat vammat käteensä

Savonlinnan Kellarpellossa uudenvuoden aattoiltana 22-vuotias mies oli mennyt isänsä asuntoon ja ottanut luvatta isänsä asekaapista haulikon patruunoita.Mies oli purkanut ruudin metalliputkeen autotallissa ja litistänyt putken päät kiinni. Tämän jälkeen mies oli ilmeisesti ryhtynyt purkamaan tekelettään sahaamalla putkea auki rautasahalla ruuvipenkissä. Tällöin putki oli räjähtänyt ja repinyt miehen vasemman käden pahoin.

Mies kuljetettiin tapahtumapaikalta Töölön sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Tapahtuma ei aiheuttanut vaaraa ulkopuolisille.

Poliisi tutkii tapausta nimikkeellä räjähderikos.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa