Facebook syö Android-puhelimen akusta 20%

Android-älypuhelimien Facebook-sovellus syö akkua huomattavan paljon, raportoi Androic Central -sivuston kirjoittaja Russell Holly.Jo viime vuonna Facebookin vastaava tuotepäällikkö Chris Cox määräsi henkilökuntansa vaihtamaan iPhonet Androidiin ongelmien ratkaisemiseksi. Asiaan ei saatu ratkaisua.

Hollyn kirjoituksen myötä joukko Reddit-käyttäjiä päätti testata Facebook- ja Messenger-sovellusten poistamisen vaikutuksia. Testissä puhelimien akku kesti jopa 20 prosenttia pidempään ja muiden sovellusten käynnistyminen nopeutui 15 prosentilla. Vaikka Facebookia ei käyttänytkään, se vei virtaa reilusti.

Yksi vaihtoehto on käyttää Facebookia sovelluksen sijaan laitteen nettiselaimella. Facebookia voi käyttää lataamatta sitä Metal-sovelluksen kautta.

Facebook syö Android-puhelimen akusta 20%
Siirry sivun alkuun