Nainen kyllästyi pihaansa luvatta pysäköiviin – Esti auton poistumisen sorasäkillä

Englannin Crowboroughissa rautatieasemaa vastapäätä asuva 48-vuotias Julie Geue sai tarpeekseen, kun työmatkalaiset pysäköivät autonsa hänen pihaansa.Vihainen Geue päätti nimittäin estää auton lähtemisen pois hänen pihaltaan. Geue oli tilannut säkillisen soraa, jonka hän oli pyytänyt toimitettavan auton perään kiinni.

Vieraat ihmiset ovat jättäneet pihaani autojaan viimeiset kymmenen vuotta, joten mikään tekosyy ei enää riitä, Geue kommentoi Metro-lehdelle.

Geue oli ystävällisesti jättänyt sorasäkin viereen lapion, jonka avulla henkilö voisi kaivaa tiensä ulos.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa