Vihainen lappu invapaikalle pysäköineelle – Koskettava vastaus yllättää

Yhdysvaltojen Kaliforniassa eräs nainen näki parkkipaikalla kaksi muuta naista poistumassa autosta, joka oli parkkeerattu invapaikalle.Metro-lehden mukaan hermostunut nainen jätti autoon lapun, jonka mukaan invapaikka pitäisi säästää
invalideille – ei omin jaloin käveleville “terveille naisille”.

Auton invapaikalle jättänyt Cameron McMillin vastasi Facebookissa lapun jättäneelle naiselle.

Haluaisin kertoa teille Ehler-Danlosin oireyhtymästä. Se on sidekudoksen sairaus, joka aiheuttaa kipua nivelissä ja lihaksissa. Lonkkani, polveni, nilkkani, kylkiluuni…kaikki ne voivat mennä sijoiltaan. Sinulla ei ole aavistustakaan mitä käyn läpi joka päivä. Se mitä näet ulkopuolella ei ole se mitä on sisäpuolella. Yritä seuraavan kerran oppia tuntemaan henkilö, ennen kuin kommentoit.

Ehlers–Danlosin syndrooma on kromosomivauriosta johtuva harvinainen kollageenin epämuodostumasta johtuva sairaus. Se aiheuttaa kehon sidekudosten rakennevirheen. Kollageenisairauden vaikutusten vuoksi kaikki kehon sidekudokset voivat olla eri tavoin vaurioituneita eivätkä siksi kestä rasitusta samalla tavoin kuin normaali sidekudos.

Pietari

Vastaa