100-vuotias otti kotiinsa tunkeutuneen kiinni

Kosken Tl kunnassa kello 14.00 100-vuotiaan miehen asuntoon tunketui noin 60-vuotias nainen tarkoituksena kaupata tavaroita.Mies oli avannut oven, koska tiesi että hänelle oli myös tulossa ruoka kyseiseen aikaan.

Nainen oli miehen avattua oven tunkeutunut saman tien asuntoon ja mennyt olohuoneeseen. Mies oli ottanut naisen kiinni ja soittanut poliisille.

Poliisi oli paikalla noin. 15 minuuttia hälytyksen saamisen jälkeen. Kyseisen miehen asuntoon on myös tunkeuduttu aiemmin.

Asiaa tutkitaan varkauden yrityksenä ja kotirauhan rikkomisena Loimaan poliisissa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa