Hävikkiruokaa saa nyt edullisesti ResQ-sovelluksen kautta

Vuoden alussa avatun ResQ-palvelun avulla voit kätevästi pelastaa lähialueen ravintoloista laaturuokaa, joka uhkaisi muutoin mennä hukkaan.Lounastarjoilun päätyttyä ravintoloissa jäljelle jääneet annokset nostetaan välittömästi kylmään. Ppalvelun käyttäjät voivat tilata annoksia sovelluksen avulla ja noutaa sen itse kyseisestä ravintolasta.

Sen sijaan, että menisi kaupan kautta kotiin kokkaamaan päivällistä, voi hakea valmista ruokaa kotimatkalla melkein raaka-aineiden hintaan, kertoo ResQ:n toimitusjohtaja Tuure Parkkinen.

ResQ:n kautta tilattavien annosten hinnaksi tulee 3–6 euroa. Mukana on ravintoloita ympäri Suomen, Savonlinnasta mukana on Perlina di Castello.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa