Lapset paljastivat rikolliset poliisille nerokkaalla tavalla

Englannin Surreyssä pääsiäisenä 12 lasta oli munajahdissa pellolla, kun he huomasivat poliisihelikopterin. Samaan aikaan iältään 6–12-vuotiaiden lasten ohi juoksi mies…Lapset yrittivät viittoa ja näyttää helikopterille, että mihin suuntaan pakeneva mies meni. Helikopterin äänet esti huutojen kantautumisen helikopterin ohjaamoon.

Lopulta poliisit saivat lapsilta erinomaisen vihjeen, kun he kävivät makaamaan pellolle nuolen muotoiseen muodostelmaan, ja nuolen kärki osoitti pakenijan suuntaan.

Poliisit löysivät rikollisen pian lämopökameran avulla, Lapset saivatkin paljon kiitoksia teostaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa