Mies kuuli viemäristä erikoista ääntä – Löysi hukkumassa olleen koiranpennun

Intialainen eläinoikeusjärjestö Animal Aid Unlimited tekee työtä auttaakseen kärsiviä eläimiä. Eräs päivä vapaaehtoistyöntekijä Raj kuuli outoa ääntä maassa olevasta sadevesiviemäristä.Animal Aid Unlimitedin kolme pelastajaa löysi hukkumaisillaan olleen koiranpennun, joka vinkui ja huusi apua. Pelastajien piti toimia nopeasti…

Kaksi piti Rajin jaloista kiinni ja laskivat hänet koloon. Raj sai otteen pennusta ja kaksi muuta vapaaehtoista saivat vedettyä hänet sekä koiran ulos kolosta.

Pentu oli todella arka ja Raj vietti muutaman seuraavan päivän sen kanssa. Lopulta pentu alkoi leikkiä toisten koirien kanssa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa