Pako palaa telkkariin – Näin se starttaa

Suosittu yhdysvaltalainen televisiosarja Prison Break – Pako nähtiin ensimmäisen kerran tv:ssä Fox-kanavalla 29. elokuuta 2005.Pako kertoo syyttömänä kuolemaan tuomitusta Lincoln Burrowsista (Dominic Purcell) ja hänen veljestään Michael Scofieldista (Wentworth Miller), joka laatii yksityiskohtaisen pakosuunnitelman veljensä pelastamiseksi.

Sarjassa jatkavat myös Sarah Wayne Callies, Robert Knepper, Amaury Nolasco sekä Rockmond Dunbar.

FOX on julkaissut ensimmäisen trailerin parhaillaan kuvattavasta sarjasta. Trailerissa nähdään kuinka T-Bag tulee kertomaan Lincolnille, että hänen veljensä Michael onkin elossa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa