Asiakas järkyttyi lasten kanakorista ja ABC-henkilökunnan asenteesta

Espoon ABC Tapiolassa perheineen asioinut Staran lukija hämmästyi suuresti tilattuaan lapselle kanakorin, joka näytti mainoskuvassa hyvältä.Yllätys oli melkoinen, kun annos saapui pöytään. Annoksessa oli ranskalaisia yhtä paljon kuin mainoskuvassa, mutta vain kaksi pientä ja kuivunutta kananpalaa.

Paikan vastaava kertoi, että ”Kuvat on aina kuvia” ja totesi että lasten annos on tietenkin puolikas annos. Henkilökunnan mukaan kaikkien pitäisi tietää, että lasten annos on puolikas aikuisten annoksesta.

Mitään hyvitystä tai pahoittelua emme saaneet. Lasten annoksen mainoskuvassa oli siis tosiasiassa aikuisten annos, jossa oli kuusi kananpalaa. Voisi kuvitella, että lasten annoksen kohdalla olevassa kuvassa on juuri lasten annos.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/viihdelehtistara/posts/10156089979164619/” width=”550″/]

abckanakori02052016b

Asiakas järkyttyi lasten kanakorista ja ABC-henkilökunnan asenteesta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun