Vakavasti loukkaantunut 6-vuotias tyttö löytyi ojasta – Mitä hänelle tapahtui?

Kauhavan Kortesjärveltä Mannisentien varrelta, Rasinkentän tienhaaran kohdilta löydettiin tänään noin kello 17.20 aikaan 6-vuotias tyttö vakavasti loukkaantuneena.Tyttö oli ollut liikkeellä polkupyörällään ja toistaiseksi tuntemattomalla tavalla hän on joutunut polkupyörineen ojaan ja loukannut itseään.

Poliisi pyytää havaintoja tytön liikkeistä kello 15 – 17.20 ajalta Pappilantien ja Mannisentien väliltä. Tyttö on ollut liikkeellä vaaleanpunaisella lasten polkupyörällä. Hänellä oli yllään vaaleanpunaiset housut, keltainen paita ja vaaleanpunainen pyöräilykypärä.

Mikäli sinulla on jotakin tapahtumaan liittyvää tietoa, olet nähnyt lapsen liikkeellä Pappilantien ja Mannisentien välillä tai tiedät jotakin lapsen onnettomuudesta, poliisi pyytää ilmoittamaan havaintosi Pohjanmaan poliisilaitoksen Tilannekeskuksen vihjenumeroon p. 0295-440513.

Pietari

Vastaa