Ravintolatestissä OperaGrill & Bar

Savonlinnan kauppatorin rantaan vuonna 2015 perustettu OperaGrill & Bar on upealla paikalla. Kelluvan terassin päällä sijaitsevan ravintolan keittiössä on puuhiiligrilli, jossa ruoka valmistetaan.Upea maisema terassilta.

Upea maisema terassilta.

Kävimme menneenä sunnuntaina Maijun kanssa ravintolassa ensimmäistä kertaa. Aiemmin kesällä yritimme jo mennä, mutta silloin sinne ei päässyt sähköpyörätuolilla. Ongelma kuitenkin korjattiin nopeasti.

Nautimme pääruoaksi Iberico-possun Secretoa ja maissikanan rintaa. Molemmat olivat valmistettu puuhiiligrillissä ja annoksiin sai valita kastikkeen sekä lisukkeet.

Söin itse possua, johon valitsin punaviinikastikkeen sekä vihersalaatin. Annos oli hyvä ja liha mureaa, mutta salaatti oli pienoinen pettymys. Hintaan 24,50 euroa ei kuitenkaan mikään ihmeellinen annos. Maijun syömä kana oli kuulemma kuivaa. Lisukkeena olleet ranskalaiset sekä minttu-jugurttikastike olivat todella hyviä.

Kanaa

Kanaa

Possua

Possua

Ravintolan asiakaspalvelu oli tympeän oloista ja ruoka tuli ihmeellisen hitaasti, vaikka muita ruokailijoita ei ollut kovinkaan montaa. Parantamisen varaa siis ensi kesäksi löytyy.

Salaatti lohella

Salaatti lohella

Kanaleipä

Kanaleipä

Kategoria(t): Pietari Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa