Tämä ei ole aprillipila - Lotukselta kauppoihin kostea WC-paperi - Pietar.in
Siirry sisältöön

Tämä ei ole aprillipila – Lotukselta kauppoihin kostea WC-paperi

Mitä ihmettä täällä tapahtuu? Tuli taas se tunne, että kaikki on nähty... Facebookista bongasin hyvin mielenkiintoisen uutuuden Suomesta.Lotus on nimittäin tuonut markkinoille kostean WC-paperin, joka on kuulemma täydellinen tuote käytettäväksi yhdessä kuivan WC-paperin kanssa. Lopputuloksena erityisen puhdas ja raikas tunne.

Lotus kostea WC-paperi Pure on erityisen mieto ja hellävarainen herkällekin iholle, Lotus kostea WC-paperi Delicate Rose sisältää luonnollista, hellivää ruusuöljyä ja Lotus kostea WC-paperi Fresh Cucumber sisältää luonnollista, virkistävää kurkku-uutetta.

kuva1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a