Tämä ei ole aprillipila – Lotukselta kauppoihin kostea WC-paperi

Mitä ihmettä täällä tapahtuu? Tuli taas se tunne, että kaikki on nähty… Facebookista bongasin hyvin mielenkiintoisen uutuuden Suomesta.Lotus on nimittäin tuonut markkinoille kostean WC-paperin, joka on kuulemma täydellinen tuote käytettäväksi yhdessä kuivan WC-paperin kanssa. Lopputuloksena erityisen puhdas ja raikas tunne.

Lotus kostea WC-paperi Pure on erityisen mieto ja hellävarainen herkällekin iholle, Lotus kostea WC-paperi Delicate Rose sisältää luonnollista, hellivää ruusuöljyä ja Lotus kostea WC-paperi Fresh Cucumber sisältää luonnollista, virkistävää kurkku-uutetta.

kuva1

Tämä ei ole aprillipila – Lotukselta kauppoihin kostea WC-paperi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun