Vuosia toiminut piraattiverkko paljastui - Sadat katselivat maksu-tv:tä laittomasti - Pietar.in
Siirry sisältöön

Vuosia toiminut piraattiverkko paljastui – Sadat katselivat maksu-tv:tä laittomasti

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos epäilee, että sen alueella on katseltu maksullisia TV-kanavia maksamatta operaattoreille kuuluvia maksuja.Toiminta on jatkunut useita vuosia ja siihen tarvittavia laitteita on sijoitettu yksityishenkilöiden asuntoihin ja yrityksiin. "Piraattiverkon" asiakkaina on tämän hetkisten tietojen mukaan ollut noin 200-300 henkilöä.

Rikoksesta epäiltynä on kuulusteltu kolmea henkilöä, joista yksi oli muutaman päivän vangittuna. Hän on osaltaan esitutkinnassa myöntänyt mahdollistaneensa maksullisten TV-kanavien lainvastaisen katselun.

Samsung-Smart-Tv

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a