Elottomana syntynyt vauva ”jäädytettiin” – Toipui täysin

Englannin Gloucestershiren sairaalassa syntyi keisarinleikkauksella viime huhtikuussa Willow Rose. 37-vuotiaan Bex-äidin raskaus sujui ilman ongelmia, mutta supistusten alkaessa vauvan sydämen syke alkoi hidastua.Lääkärit yrittivät saada Willow Rosen sydäntä käynnistettyä kahdeksan minuuttia. Sydämen käynnistyttyä pikkuinen kuljetettiin tehohoitoon Bristolissa sijaitsevaan St Michael’s Hospital sairaalaan, jossa hänen elimistön lämpötila laskettiin 33-asteeseen. Willow Rose pidettiin ”kylmäterapiassa” kolme päivää, ettei hänen aivonsa vaurioituisi.

Neljäntenä päivänä lääkärit totesivat hoidon tehonneen. Nyt 15 kuukautta myöhemmin Willow Rose on toipunut täysin ja kasvaa normaalisti.

Tytön vanhemmat Max ja Bex ovat todella kiitollisia lääkäreille, koska nämä onnistuivat estämään aivovaurioiden syntymisen. He ovat lahjoittaneet Cots for Tots -hyväntekeväisyys järjestölle 1 000 puntaa. Varat ohjataan vastasyntyneiden tehohoitoon.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/bbcgloucestershire/videos/1069446059771674/” width=”550″/]

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa