Koulumatkalla ollut tyttö kuuli aidan takaa vaimeaa ääntä – Tämä pelasti monta koiranpentua

Eräänä päivänä kouluun matkalla ollut 16- vuotias Alicia kuuli vaimeaa ääntä aidan takaa. Alicia huomasi pienen koiranpennut, joka oli syntynyt hetki sitten.Tilanteesta järkyttynyt Alicia kietoi koiranpennun takkinsa sisään ja koulun sijaan suuntasi kulkunsa nopeasti kohti eläinlääkäriä.

Eläintenhoitaja pyysi Aliciaa näyttämään pennun löytöpaikana, sillä hän epäili, että siellä olisi vielä useampia hylättyjä pentuja. Paikan päältä löytyi suljettu laukku, jossa oli lisää pentuja.

Yksi pentu oli jo tukehtunut, mutta loput pennut he onnistuivat pelastamaan. Pelastuneet pennut sijoitettiin eläinsuojaan saamaan hoitoa ja odottamaan sitä, että ne olisivat tarpeeksi vanhoja saamaan itselleen rakastavan kodin.

 

Alicia toivoo saavansa adoptoida yhden pelastuneista pennuista itselleen.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/mladifuhlendietierseite/photos/a.514540235332373.1073741827.514515662001497/1058657650920626/?type=3&theater/” width=”550″/]

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa