Kuulonsa menettänyt poika kuulee äitinsä äänen – Ihana reaktio ihastuttaa

Yhdysvaltojen Coloradossa asuva Nathan Fries menetti kuulonsa ollessaan vain 1,5- vuotias. Vanhemmat Jami ja Eric eivät halunneet kuitenkaan antaa periksi.Vanhemmat veivät Nathanin yliopistolliseen sairaalaan, jossa lääkärit kertoivat kuulolaitteesta, joka voitiin implantoida kuulohermoon ja jonka kautta oli mahdollista vastaanottaa ääniä. Laitteita oli jonkin verran asennettu kuulovammaisille vauvoille.

Nathan pääsi leikkaukseen, jossa hänelle asennettiin kyseinen laite. Kun se laitettiin päälle, äiti alkoi puhua Nathanille. Poika käänsi välittömästi päänsä äitinsä suuntaan, hymyili tälle leveästi ja halasi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa