<

Perheenäiti tilasi leipomosta Hämähäkkimies-kakun – Sai 72 eurolla tämän

Vantaalainen perheenäiti tilasi paikalliselta leipomolta Hämähäkkimies-kakun lapsensa syntymäpäiville. Lopputulos ei tyydyttänyt.Helsingin Uutisten mukaan neljän lapsen äiti oli halunnut, että kakku olisi Hämähäkkimiehen pään muotoinen. Naisen saamassa kakussa Hämähäkkimies on kuorrutettuna tavallisen kakun päälle. Lisäksi kakun kuorrutteeseen on tökätty reikä.

Mikä siitä tekee erikoiskakun? Se, että se ei ole Spidermanin pään muotoinen? Se, että joku oli tökännyt kakun pintaan reiän ennen kuin se annettiin meille? Se, että se oli erityisen pieni? Vai se, että se oli erikoisen kallis? Kakusta veloitettiin täysi hinta, 72 euroa, vaikka se ei ollut mitä tilattiin. Kusetuksen makua, tuohtunut äiti päivittelee.

kakku

Perheenäiti tilasi leipomosta Hämähäkkimies-kakun – Sai 72 eurolla tämän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun